Ny logo

I vår inviterte SIS alle elever ved vennskapsskolene til en logokonkurranse. SIS ønsket en ny og «moderne» logo.

Kriterier:

Logoen skal symbolisere samarbeidet mellom nord og sør, og må inneholde organisasjonens norske og franske navn.

Kreativ utfordring. Frist 1. april 2015. Premie for beste logo: iPad.

Styret vurderte forslagene, og ett forslag skilte seg ut. Denne logoen ble valgt fordi den var enkel, tydelig, informativ og veldig fin rent grafisk. Grafikeren som skulle bearbeide logoen var ganske imponert over hva eleven hadde fått til. Det var Thomas Heiberg i 7. klasse ved Åfoss skole som hadde tegnet denne logoen. Vinneren ble offentliggjort på sommeravslutningen til Åfoss skole 10.juni 2015.

Det var en høytidelig overrekkelse der leder i SIS, Bente Alstad var tilstede. Hun fortalte noe om historien og arbeidet til «Skoler I Samarbeid». Deretter ble det sagt noe om hvorfor logoen ble valgt, og vinneren ble offentliggjort. Det var en stolt Thomas Heiberg som kom fram og mottok prisen som ble utdelt av Ranveig Sundvor, Åfoss skole.

Vinner av logokonkurransen

Post a comment