SIS-kafé på Åfoss skole

Fredag 23. oktober 2015 markerte vi FN-dagen på Åfoss skole. Vi startet med et treffpunkt i gymsalen for hele skolen der alle elevene var tilstede. Det var mellomtrinnet som var ansvarlig for gjennomføringen av programmet. Vi sang flere sanger, og elevene leste opp og forklarte hva FN står for, og hva de arbeider med.

Etter pausen arrangerte 3., 4. og 5. trinn SIS-kafe`. Elevene på disse trinnene hadde fått med seg fat med mat og kaker som de solgte i klasserommene sine. Det er veldig fint med hjelpsomme foreldre som kommer med et stort utvalg til salget. Alle elevene hadde mulighet til å gå rundt til de ulike rommene å kjøpe mat og kaker.

Det er alltid god stemning når vi har SIS-kafe`. Elevene koser seg med god mat, de gjør en innsats for andre, og de for god trening i kjøp og salg.

Pengene vi fikk inn går til «Skoler i samarbeid». Dette er et av arrangementene vi har i løpet av året.

Ranveig Sundvor

 

Post a comment